Byggefakta logo

Byggfakta Group bliver til Hubexo og får ny ledelsesstruktur

”Byggeriet former den måde, vi lever, arbejder og leger på, og vores nye navn afspejler vores engagement i at forbinde og forme den globale byggeindustri med vores vitale data og indsigt", udtaler Dario Aganovic, Chief Executive Officer.

Hubexo logo

dariohubexo

Dario Aganovic, vd Hubexo. 


Byggfakta Group, moderselskabet bag flere markedsledende informations- og softwareløsninger til byggebranchen, herunder Byggfakta/Byggefakta i Norden, Istav og Marketplanet, annoncerede i dag tirsdag den 2. oktober 2024, at det har ændret navn til Hubexo. Det nye navn markerer starten på et globalt rebranding- og omstruktureringsprojekt med det formål at positionere virksomheden som en dynamisk og fremtidsorienteret spiller, der leverer banebrydende dataindsigter og softwareløsninger til den globale byggebranche.

I dag lanceres en ny hjemmeside for Hubexo: www.hubexo.com. Navneændringen påvirker kun moderselskabet. De forskellige brands under moderselskabet får nye visuelle identiteter for at skabe en stærkere forbindelse til Hubexo, men de kundevendte produkter beholder deres eksisterende navne. Lanceringen af Hubexo er første skridt til at samle organisationen under et enkelt brand. Hele processen forventes af være afsluttet i april 2025.

”Byggeriet former den måde, vi lever, arbejder og leger på, og vores nye navn afspejler vores engagement i at forbinde og forme den globale byggeindustri med vores vitale data og indsigt", udtaler Dario Aganovic, Chief Executive Officer. ”Vi bygger videre på næsten 100 års erfaring inden for byggebranchen, og som Hubexo samler vi nu vores globale brands for at drive innovation, styrke vores kunder og vejlede byggebranchen mod en bæredygtig fremtid.”

For at styrke de globale ambitioner er ledelsesteamet i Hubexo blevet omstruktureret med henblik på at strømline driften og fremme innovation. Virksomheden har i den forbindelse udnævnt regionale præsidenter for de kommercielle aktiviteter i APAC, Nordøsteuropa, Vesteuropa, Storbritannien & Irland samt Nordamerika.

”Vores nye ledelsesstruktur gør det muligt for os at skærpe vores fokus på innovation, samarbejde og kundesucces”, siger Dario Aganovic. ”Vi skaber en agil og samlet ledelse, der vil levere endnu bedre produkter til vores kunder og skabe et inspirerende miljø for vores 2.500 kolleger verden over.”

Ledergruppen i Hubexo består af:

  • Dario Aganovic, Chief Executive Officer
  • Fredrik Lundqvist, Chief Financial Officer
  • Joakim Percival, Chief Product Officer
  • Lars Ryding, Chief Operating Officer
  • Miguel Sobral, Chief Strategy Officer
  • Lindi Teate, Chief People Officer
  • Ashleigh Porter, President, APAC
  • Kyle Camp, President, North America
  • Thomas Bejer-Andersen, President, Northeast Europe
  • Joanne Keit, President, UK & Ireland
  • Dario Aganovic, President, West Europe (Interim)

Thomas Bejer-Andersen kommenterede sin nye rolle som præsident for Nordøsteuropa med ordene: ”I næsten 100 år har Byggfakta-navnet været en integreret del af den nordiske byggebranche. I løbet af den tid har vi leveret produkter, som tusindvis af kunder har tillid til, og dette giver os et solidt fundament til at føre virksomheden videre som en del af det nye Hubexo brand. Jeg ser frem til at orkestrere denne rejse for Nordøsteuropa.”

THomas-bejer-andersen-Byggefakta_01.06.22_0619

Hubexo vil fokusere på sin kerneforretning inden for data og softwareløsninger til byggebranchen, mens virksomhedens ikke-byggerelaterede aktiviteter, såsom medier og sundhedspleje, vil blive udskilt i en ny enhed ledet af Max Lagerstedt, tidligere CEO for Byggfakta Group i Norden. Dario Aganovic vil fungere som formand.

Processen for rebranding forventes at være afsluttet i andet kvartal af 2025, hvor alle brands er opdateret med koncernens nye visuelle identitet og brandingkommunikation i overensstemmelse med Hubexo's vision. Byggfakta Groups hjemmeside vil omdirigere til Hubexo.com, hvor interessenterne kan læse mere om det nye brand.

24613_hubexo_DeepPlum

Om Hubexo:

Hubexo, tidligere Byggfakta Group, leverer banebrydende dataindsigter og softwareløsninger til den globale byggebranche. Grundlagt i Sverige i 1936, specialiserer Hubexo sig i projektinformation, e-udbud, produktinformation, markedsintelligens og specifikationer.

Med aktiviteter i mere end 20 lande og en arbejdsstyrke på 2.500 medarbejdere hjælper Hubexo sine kunder med at sælge mere effektivt, bygge bæredygtigt og lede fremtidens byggeinnovation.

Hubexo ejes af et privat equity-konsortium bestående af Stirling Square Capital Partners, TA Associates og Macquarie Capital. Dario Aganovic blev udnævnt til administrerende direktør i 2022.

For mere information besøg: www.hubexo.com

 

Pressekontakt:
Hubexo kommunikationsafdeling
Kontakt: Mark St. Andrew | markst.andrew@hubexo.com