Byggefakta forside

Få det rigtige datagrundlag inden du laver budgetter

Vi har den data, du har brug for, når du skal lave realistiske budgetter i byggebranchen. Et solidt datagrundlag er afgørende for succes i byggebranchen. Byggefakta tilbyder en række løsninger, der giver dig den nødvendige indsigt i markedet til at lægge den rigtige strategi.

Hos Byggefakta tilbyder vi to forskellige løsninger, som hver især kan understøtte din strategi og budgetlægning i byggebranchen. Med data fra Nordens største Projektdatabase og Prognosecenteret sikrer vi dig dybdegående og valid data, som er afgørende, når du skal udarbejde realistiske budgetter og lægge strategier.

Vi giver dig den data, du har brug for

Når det kommer til budgetlægning, er det ofte en udfordring at vide præcis, hvilke data, der er mest relevante for din virksomhed. For nogle kan det være vigtigt at se på specifikke økonomiske tendenser, mens andre måske har brug for detaljeret indsigt i projektmarkedet. Uanset hvad dit fokus er, har vi løsninger, der dækker dine behov.

Vi tilbyder en række standardløsninger, men vi leverer også data og analyser, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Hvis du er i tvivl om, hvordan og hvilke data du skal bruge, så ræk ud til os. Vi er her for at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din virksomhed.

Vores mest populære løsninger

 

pm-vs-bp-blog

Projektmarkedet

Fremskrivning af projektpipeline for kommende år.

Rapporten "Projektmarkedet" er en årlig fremskrivningsrapport, der udkommer i september. Den giver et detaljeret indblik i den planlagte pipeline af B2B-byggeprojekter for det kommende år.

Vores fremskrivninger af projekter er baseret på informationer fra markedet og vores omfattende historiske data om gennemførselsgrader for forskellige bygherretyper, projekttyper og projektstadier.

Rapporten kan bruges til

  • Salgsbudgetter og pipelinestyring
    For dem, der arbejder målrettet med projektmarkedet, giver denne rapport en dybdegående forståelse af kommende projekter, som kan bruges til at styre salgsmål og -strategier.

  • Strategisk planlægning i projektafdelingen
    Har din virksomhed brug for pålidelige data om konkrete planlagte projekter på det professionelle projektmarked, vil denne rapport give dig statistikker, tabeller og hovedkonklusioner, der kan hjælpe med at basere dine budgetter på valide data.

Bestil Projektmarkedet her

 

Byggeprognosen

Økonomisk prognose 3 år frem. Dækker både B2B og B2C.

Byggeprognosen fra Prognosecenteret er ideel for virksomheder, der ønsker et makroøkonomisk og demografisk perspektiv, der strækker sig tre år frem. Rapporten er designet til at give dig et stærkt beslutningsgrundlag for langsigtet strategisk planlægning og prioriteringer med dybdegående analyser fra erfarne makroøkonomiske eksperter.

Rapporten kan bruges til

  • Langsigtet strategisk planlægning
    I en branche, hvor tendenser skifter hurtigt, giver denne rapport en omfattende økonomisk prognose, der blandt andet hjælper med at forudse udviklinger, som lønstigninger, inflation og mangel på arbejdskraft.

  • Indsigt i aktivitetsudviklingen i hele byggebranchen
    Rapporten dækker både B2B og B2C markederne og tilbyder segmenterede analyser for boligbyggeri (nybyg og ROT) samt erhvervsbyggeri (nybyg og ROT).

Bestil Byggeprognosen her

 

Kombinér rapporterne for optimal indsigt

Byggefaktas rapporter er særligt effektive, når de bruges i kombination. Ved at integrere data fra både Projektmarkedet og Byggeprognosen, kan du få en omfattende forståelse af både kortsigtede projekttendenser og langsigtede makroøkonomiske udsigter. Denne kombination anbefales for at sikre, at alle aspekter af din budgetlægning er dækket.

Skræddersyede analyser

Hos Prognosecenteret i Byggefakta har vi mere end 46 års erfaring i at udarbejde prognoser og analyser i byggebranchen. 

Vi ved derfor også, at mange har brug for mere specialiseret viden, som evt. bygger ovenpå vores standardløsninger. Vi vil faktisk gå så langt at sige, at der ikke er det data, som vi ikke kan levere inden for byggebranchen.

Prognosecenteret har mere end 42 engagerede medarbejdere i hele Norden herunder analytikere, økonomer, socialantropologer og branchefagfolk, der sidder klar til at hjælpe dig.

Er du tvivl om, hvordan og hvilke data du skal bruge, så ræk ud til os. Vi hjælper dig med det data og den viden du har brug for til at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.

Har du brug for en mere skræddersyet løsning?

Udfyld formularen og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at få en dybere forståelse for dit marked.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 7025 3031