Byggefakta logo

ProdLib udvider til Norden – Nu tilgængelig i DK, NO og SE

Nu vil ProdLib også være tilgængelig i Danmark, Norge og Sverige som en del af Hubexo (tidligere kendt som Byggfakta Group). Med denne udvidelse er ProdLib nu tilgængelig på alle nordiske markeder.

Hubexo logo

prodlib_pressrelease

 

Espoo, Finland , 7.10.2024– ProdLib, et førende BIM- og CAD-bibliotek, udvider sine tjenester til hele Norden fra starten af oktober. Allerede en populær platform blandt arkitekter, ingeniører og designere i Finland. Nu vil ProdLib også være tilgængelig i Danmark, Norge og Sverige som en del af Hubexo (tidligere kendt som Byggfakta Group). Med denne udvidelse er ProdLib nu tilgængelig på alle nordiske markeder.

ProdLib har været i drift i Finland i over ti år og har etableret sig som en førende service for designere og byggeprofessionelle. Nu kan designere i Danmark, Norge og Sverige drage fordel af ProdLibs omfattende BIM- og CAD-indhold, hvilket gør deres arbejdsgange lettere og muliggør en mere effektiv brug af produkter i byggeprojekter.

Hvad er ProdLib?
ProdLib er en brugervenlig digital platform, der giver designere og byggeprofessionelle adgang til et bredt udvalg af producenters BIM- og CAD-modeller. Disse modeller kan nemt integreres i designprogrammer, hvilket reducerer behovet for manuel datastyring og fremskynder designprocessen. ProdLib tilbyder i øjeblikket produktmodeller fra over 130 brands, som alle er tilgængelige for brugerne.

Tilgængelig i alle nordiske lande fra oktober 2024
Fra oktober vil ProdLib være tilgængelig i alle nordiske lande: Finland, Sverige, Norge og Danmark. Med denne udvidelse vil tjenesten nå ud til over 35.000 designere og byggeprofessionelle i hele regionen. ProdLib har til formål at gøre designprocessen mere strømlinet for professionelle, samtidig med at producenterne får mulighed for at få deres produkter specificeret i store projekter i hele Norden.

"Vi er begejstrede for at udvide ProdLib til andre nordiske lande. Dette er et vigtigt skridt mod at skabe en mere samlet, effektiv og tilgængelig designproces i regionen. ProdLib giver designere og byggeprofessionelle et fremragende værktøj til at vælge de bedste produkter til deres projekter," siger Thomas Bejer-Andersen, President, Northeast Europe, Hubexo. "Samtidig giver denne udvidelse producenterne en fantastisk mulighed for at nå nye kunder og øge brugen af deres produktmodeller i Norden."

Støtte fra Byggfakta Group
ProdLibs udvidelse er en del af Hubexos løbende udviklings- og vækststrategi. Gennem Hubexo bliver ProdLib aktivt markedsført på de lokale markeder, herunder Sveriges Byggfaktadocu.se, Norges Produktfakta.no, Danmarks Byggematerialer.dk og Finlands Rakennusfakta.fi-portaler. Dette hjælper med at øge kendskabet til ProdLib på nye markeder og giver producenter en væsentlig mulighed for at nå nye kunder.

For mere information:
Janne Virtanen
ProdLib
janne.virtanen@prodlib.com
www.prodlib.com